dilluns, 23 de gener del 2017

L' Univers

Al primer trimestre hem treballat mitjançant l'ordinador, la recerca i el treball en equip el tema de l'univers.
Hem preparat una presentació amb un programa que es diu Prezi. Nosaltres sols hem anat descobrint com funcionava i cercant per internet tot d'informació del Sistema Solar, el Big Bang, les galàxies, la Via Làctia, els Asteroides, els meteorits, els cometes, la translació, la rotació, les fases de la Lluna i tot d'informació més per posar a la nostra presentació.
Aquest programa és molt efectiu perquè ens permet veure moltes coses en només una diapositiva, amb una eina que es diu Zoom. Un altre avantatge que té, és que es pot ser molt creatiu perquè amb lletres de diferents tipus, colors i mides, fotografies i tot el que ens imaginem poden fer presentacions impressionants.
El treball era diferent als altres, perquè el professor no ens ensenyava, al contrari! Nosaltres ensenyàvem al professor i als altres alumnes. A més a més, quan el presentaves els demés avaluaven, deien el que els hi havia agradat i el que no els hi havia agradat. A continuació, els que presentaven el treball s’autoavaluaven i és posaven nota a ells  mateixos.
Aquest treball ens ha ajudat a entendre el concepte de treball en equip i a ser crítics. Potser, al pròxim treball, podrem fer una millor presentació amb qualsevol company. 

Autors: Ernest i Edu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada